
سفر نخست وزیر ارمنستان به تهران و حضور وی در باشگاه آرارات حاشیه ساز شد.
سفر نیکول پاشینیان، نخست وزير ارمنستان که به دعوت رسمی حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در تهران حضور یافته بود با حواشی نیز همراه بود.
پاشینیان در سفر خود به ایران در باشگاه فرهنگی و ورزشی آرارات که ویژه ارمنیان ساکن تهران است حضور یافت. در مراسم سخنرانی نخست وزیر ارمنستان در این باشگاه بنری با ادعای مالکیت ارمنستان بر منطقه قره باغ نصب شده بود که وی با جمعیت و بنر مربوطه سلفی انداخت.
انتشار این عکس با واکنش منفی جمهوری آذربایجان، آذربایجان ایران و ترکیه روبرو شده است.
نتیجه سلفی گرفتن نخست وزیر ارمنستان در تهران؛ اعتراض به جمهوری اسلامی
در مراسم سخنرانی پاشینیان نخستوزیر ارمنستان در باشگاه آرارات تهران بنری نصب شده بود با ادعای مالکیت ارمنستان بر منطقه قره باغ.
اسپوتنیک در این راستا به بررسی برخی از این واکنشها در فضای مجازی پرداخته است.
کاربری در این خصوص مینویسد: نخست وزیر ارمنستان یک روزبعد از سالگرد کشتارمسلمانان مظلوم قره باغ توسط ارمنی ها اشغال آن وتبدیل مساجدشان به اسطبل به ایران سفرکرده وبابی تدبیری دولت بی تدبیردر ورزشگاه آرارات بابنر «قره باغ ارمنستان» شوآف میکند!هم دولت هم ارمنی ها بدانند طبق فرموده رهبری قره باغ جزئی ازخاک اسلام است.
نخست وزیرارمنستان یک روزبعدازسالگرد کشتارمسلمانان مظلوم قره باغ توسط ارمنی ها اشغال آن وتبدیل مساجدشان به اسطبل به ایران سفرکرده وبابی تدبیری دولت بی تدبیردر ورزشگاه آرارات بابنر «قره باغ ارمنستان»شوآف میکند!هم دولت هم ارمنی ها بدانندطبق فرموده رهبری قره باغ جزئی ازخاک اسلام است
پایگاه خبری نیز موسوم به پایگاه خبری آناج مینویسد: نصب بنر “قره باغ خاک اسلام است ” توسط نمازگزاران تبریزی در ورودی مصلی امام خمینی (ره) تبریز، در پی محکومیت حواشی حضور نخست وزیر ارمنستان در باشگاه آرارات ارامنه تهران.
نصب بنر “#قره_باغ خاک اسلام است ” توسط نمازگزاران تبریزی در ورودی مصلی امام خمینی (ره) تبریز، در پی محکومیت حواشی حضور نخست وزیر ارمنستان در باشگاه آرارات ارامنه تهران
— اخبار آذربایجان/ آناج
مناقشه میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قرهباغ در سال ۱۹۸۸ آغاز و در سال ۱۹۹۱ به درگیری نظامی تبدیل شد که در نهایت نظامیان ارمنستان در قرهباغ و هفت شهرستان همجوار آن مستقر شدند و تنش بر سر آن همچنان ادامه دارد و میانجیگریها برای حل اختلافات مربوط به آن تا کنون بینتیجه مانده است.