حسین کلانی ، عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره بحث انتخاب جانشین کارلوس کی روش گفت:
همانگونه که فدراسیون فوتبال اعلام کرد قرار است کمیته فنی برای نخستین بار درباره انتخاب سرمربی تیم ملی تصمیم بگیرد. اعضای کمیته فنی دارای تجربه هستند و در جلسه آتی خود درباره این موضوع بحث و تبادل نظر میکنند. در حال حاضر حواشی و شایعات زیادی وجود دارد و همه میگویند فلانی سرمربی تیم ملی میشود. قاطعانه میگویم تاکنون هیچ تصمیمی برای انتخاب جانشین کی روش گرفته نشده است. اختلاف نظرهایی وجود دارد و خودم همیشه مخالف مربی خارجی بوده ام، اما در شرایط فعلی نمیتوانم با این مربیان مخالفت کنم چراکه باید ابتدا سرمربیان جوان ایرانی یک تا ۲ سال کنار مربیان بزرگ خارجی کسب تجربه کنند تا بتوانیم سکان هدایت تیم ملی را به آنها بسپاریم. البته به جز یک تا ۲ بار همواره موفقیتهای فوتبال کشورمان با سرمربیان ایرانی رقم خورده است. اگر شروع به سازندگی، آموزش و پرورش مربیان ایرانی کرده بودیم اکنون برای انتخاب سرمربی تیم ملی مشکلی نداشتیم.
قرارداد مربی جدید تیم ملی باید به صورت شفاف به سود فدراسیون و فوتبال ایران باشد
حسین کلانی ادامه داد:
در کمیته فنی فدراسیون فوتبال به صورت دموکراتیک تصمیم گیری میشود و در نهایت سعی میکنیم طی ۸ تا ۱۰ روز آینده مربی واجد شرایطی را انتخاب کنیم، اما به همین سادگی اجازه نمیدهیم فدراسیون هر قراردادی را امضاء کند. نه به عنوان عضو کمیته فنی یا مشاور رئیس فدراسیون فوتبال بلکه به عنوان یک ایرانی قاطعانه روی متون و تبصرههای قرارداد مربی جدید تیم ملی نظارت خواهم کرد و سعی میکنیم قرارداد این مربی خیلی روشن و شفاف به سود فدراسیون و کشور ایران باشد. به عنوان کارفرما باید یک مربی را جذب کرده و کارهایی که باید انجام بدهد به او تحمیل کنیم نه اینکه مربی جذب کنیم که هر کاری دلش خواست انجام بدهد. قول میدهم در حد توانمان از تجارب گذشته استفاده کرده و زیر ساختهای فوتبال ایران را در تمام جنبهها از بازیکن، داوری و مربی تقویت کنیم. فوتبال ما نیروهای مستعدی دارد که به راحتی میتوانند در امر سازندگی و برنامه دادن شرکت کنند. به همین دلیل تاکید میکنم باید اتاق فکری با حضور پیشکسوتان تشکیل شود.
رسانهها نباید مسائلی که منجر به صدور بیانیه میشود منعکس کنند
حسین کلانی درباره مد شدن بیانیه نویسی در فوتبال ایران بیان کرد:
باید دید افرادی که بیانیه صادر میکنند چه مسئولیتی دارند. وقتی من مسئولیتی ندارم هر کاری دلم بخواهد در فضای مجازی انجام میدهم و این درست نیست. با این وجود میتوانیم جلوی چنین مسائلی بگیریم؟ فکر میکنم تنها دوستان رسانهای ما هستند که با استمرار در یاد دادن، گفتن و پوشش ندادن جلوی بیانیه نویسی را بگیرند. رسانهها نباید این مسائل را منعکس کنند و اصولا درباره موضوعاتی که منجر به بیانیه صادر کردن میشود سوال نکنند. همه ما دوست داریم در هر موردی چه اطلاع درستی نسبت به آن داشته چه نداشته باشیم اظهار نظر کنیم.
تا زمانیکه اتحادیه باشگاه و بازیکنان شکل نگیرد شاهد صدور چنین بیانیههایی هستیم
حسین کلانی درباره نقش نظارتی فدراسیون و سازمان لیگ در برخورد با بیانیه نویسی باشگاهها گفت:
اعضای کمیتههای قضایی فدراسیون فوتبال با تجربه هستند و هر کاری بخواهند میتوانند طبق قانون انجام بدهند، اما آیا تشکیلاتی هم وجود دارد که با باشگاهها و افراد درباره بیانیه برخورد کند؟ تا زمانیکه اتحادیه بازیکنان و باشگاهها تشکیل نشود تا آنها را شامل مسئولیتهایی کند فدراسیون نمیتواند کاری انجام بدهد. همیشه از کمیته انضباطی و بازیکنان ایراد میگیریم، اما بارها گفته ام یک بازیکن تا چه اندازه میتواند مقابل قاضی یا وکیل باتجربهای که مسائل حقوقی مختلفی را طرح میکند پاسخگو باشد؟ کمیته انضباطی تنها بازیکن را از لحاظ مالی جریمه کرده یا او را محروم میکند که این موضوع سبب میشود آن بازیکن دچار حالتی روانی شود و این حالت را به شکل دیگری منعکس میکند. در این وضعیت امکان صدور بیانیه هم وجود دارد.
حسین کلانی ادامه داد:
تا زمانیکه سازمان و تشکیلاتمان درست نباشد و هر چیزی در جای خود قرار نگیرد شاهد این چنین مسائلی هستیم و هر کسی هر کاری بخواهد انجام میدهد.