در این نشست علاوه بر مدیر عامل مؤسسه، غلامرضا نوعی؛ مدیر نمایشگاههای خارجی این مؤسسه و نمایندگانی از شرکت صادرات و واردات انتشارات چین که مسئولیت برگزاری نمایشگاه کتاب پکن را به عهده دارند، حضور داشتند.
قادر آشنا در این نشست گفت: چین و ایران دارای تمدنی بزرگ با سابقه و قدمت تاریخی هستند. از این رو بسیار خوشحالیم که چین به عنوان میهمان ویژه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهد یافت و از این موضوع استقبال میکنیم. تلاش میکنیم تا این حضور به شکل مطلوبی پیگیری شود و تمام توان خود را برای به ثمر رسیدن برنامههای این کشور در ایران را دنبال میکنیم.
در ادامه این نشست مدیرعامل مؤسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران پیشنهاداتی را برای اجرای برنامههای چین در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ارائه و گفت: برگزاری کارگاههای مشترک با حضور نویسندگان و تصویرگران دو کشور و اجرای برنامههای مختلف فرهنگی در خارج از مکان نمایشگاه کتاب تهران میتواند برای گسترش فعالیتهای فرهنگی دو کشور تأثیرگذار باشد.
در ادامه این نشست غلامرضا نوعی به سئوالات هیأت چینی درخصوص نحوه حضور، جدول برنامهها، اختصاص فضا و زمان ارسال بار و تجهیزات نمایشگاهی پاسخ داد.
براساس گفتوگوهای مطرح شده بین طرفین ، هیاتی از چین شامل نویسندگان، ۵۰ ناشر از این کشور، تصویرگران و اساتید دانشگاه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهند یافت.