گروه: . / علمی
تاریخ: ۱۸:۲۰ :: ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
کرونا را با یک فنجان قهوه از خودتان دور کنید

قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است که خواص ضدالتهاب دارد و می‌تواند خطر ابتلا به کرونا را کاهش دهد.

قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است که خواص ضدالتهاب دارد و می‌تواند خطر ابتلا به کرونا را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  ایندیپندنت، قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است و خاصیت ضد التهاب دارد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف آن در افراد مسن موجب کاهش خطر ابتلا به ذات‌الریه می‌شود.این تحقیق با تجزیه‌ و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال بریتانیایی که در بانک اطلاعات پزشکی (Biobank) آن کشور ثبت شده است، رابطه بین رژیم غذایی افراد و ابتلا به کووید۱۹ را بررسی کردند.

از جمله عواملی که در این پژوهش بررسی شده است، می‌توان به مصرف روزانه قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز و میوه و سبزیجات اشاره کرد. با توجه به این نکات و آمار به‌دست‌آمده از تجزیه‌ و تحلیل سوابق موجود در بانک اطلاعاتی که حاکی از کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به کروناست، درصورت نوشیدن دست‌کم یک فنجان قهوه در روز، پژوهشگران قابلیت این ماده در زمینه محافظت از سیستم ایمنی را تایید کرده و بررسی بیشتر در این زمینه را ضروری دانسته‌اند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر سبزیجات (پخته یا خام، به‌استثنای سیب‌زمینی) به‌طور روزانه، خطر ابتلا به کووید۱۹ را کاهش می‌دهد.

براساس این پژوهش، استفاده دائم از گوشت‌های فرآوری‌شده (مانند سوسیس و کالباس) حتی به‌اندازه نزدیک به نیم‌وعده روزانه، خطر ابتلا به کرونا را بالا می‌برد، درحالی‌که مصرف گوشت قرمز (غیرفرآوری‌شده) در این زمینه تاثیری ندارد.

در این پژوهش آمده است: نتایج ما از این فرضیه پشتیبانی می‌کند که عوامل تغذیه‌ای جنبه‌های متفاوتی از سیستم ایمنی بدن و در نتیجه میزان قابلیت ابتلا به کووید۱۹ را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین تشویق به رعایت برخی رفتار‌های تغذیه‌ای (مانند افزایش مصرف سبزیجات و کاهش استفاده از گوشت‌های فرآوری‌شده) می‌تواند به رهنمود‌های حفاظتی دربرابر کووید۱۹ اضافه شود.

قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است که خواص ضدالتهاب دارد و می‌تواند خطر ابتلا به کرونا را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  ایندیپندنت، قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است و خاصیت ضد التهاب دارد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف آن در افراد مسن موجب کاهش خطر ابتلا به ذات‌الریه می‌شود.

این تحقیق با تجزیه‌ و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال بریتانیایی که در بانک اطلاعات پزشکی (Biobank) آن کشور ثبت شده است، رابطه بین رژیم غذایی افراد و ابتلا به کووید۱۹ را بررسی کردند.

از جمله عواملی که در این پژوهش بررسی شده است، می‌توان به مصرف روزانه قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز و میوه و سبزیجات اشاره کرد. با توجه به این نکات و آمار به‌دست‌آمده از تجزیه‌ و تحلیل سوابق موجود در بانک اطلاعاتی که حاکی از کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به کروناست، درصورت نوشیدن دست‌کم یک فنجان قهوه در روز، پژوهشگران قابلیت این ماده در زمینه محافظت از سیستم ایمنی را تایید کرده و بررسی بیشتر در این زمینه را ضروری دانسته‌اند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر سبزیجات (پخته یا خام، به‌استثنای سیب‌زمینی) به‌طور روزانه، خطر ابتلا به کووید۱۹ را کاهش می‌دهد.

براساس این پژوهش، استفاده دائم از گوشت‌های فرآوری‌شده (مانند سوسیس و کالباس) حتی به‌اندازه نزدیک به نیم‌وعده روزانه، خطر ابتلا به کرونا را بالا می‌برد، درحالی‌که مصرف گوشت قرمز (غیرفرآوری‌شده) در این زمینه تاثیری ندارد.

در این پژوهش آمده است: نتایج ما از این فرضیه پشتیبانی می‌کند که عوامل تغذیه‌ای جنبه‌های متفاوتی از سیستم ایمنی بدن و در نتیجه میزان قابلیت ابتلا به کووید۱۹ را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین تشویق به رعایت برخی رفتار‌های تغذیه‌ای (مانند افزایش مصرف سبزیجات و کاهش استفاده از گوشت‌های فرآوری‌شده) می‌تواند به رهنمود‌های حفاظتی دربرابر کووید۱۹ اضافه شود.